Vistas stilbiņi ar rīsiem un kariju, ir Dienvidāzijā populārā ēdiena “Tikka masala” Eiropas versija. Pārsteidzošs karija aromāts ir kā radīts, lai apvienotos ar vistu. Tas patiešām izceļ ēdienu.
Vistas stilbiņi ir pagatavojami ļoti ātri, un nav jādomā par garnīru, jo gaļa tiek pasniegta kopā ar rīsiem. Rīsi lieliski sasūcas ar vistas buljonu un karija aromātu. Ēdiens sanāk ļoti apetelīgs.
LASI VĒL: Cepeškrāsnī pagatavojama vistas krūtiņa
Sastāvdaļas:
6 vistas stilbiņi
300 g rīsi
800 ml vistas buljons
Sāls pēc garšas
3 ēdamkarotes saulespuķu eļļa
1 sīpols
1,5 tējkarote karijs
300 g zirņi
Malti melnie pipari pēc garšas
Pagatavošana:
1. Sildiet saulespuķu eļļu dziļā pannā, ielieciet ar sāli ierīvētus vistas stilbiņus un apbrūniniet līdz tie no abām pusēm kļūst zeltaini.
2.Plānos gredzenos vai pusgredzenos sasmalciniet sīpolu un nosūtiet to uz pannu, apcep 3 minūtes.
LASI VĒL: Pildīta vistas krūtiņa. Mans kroņa ēdiens. Neticami garšīgi!
3. Pannā pievienojiet kariju, sāli un piparus un aukstā ūdenī mazgātus rīsus.
4. Ielejiet buljonu pannā (jūs varat izmantot ūdeni), pārklājiet pannu ar vāku un uz lēnas uguns sautējiet, līdz rīsi ir gatavi. Pievienojiet zaļus saldētus zirņus, samaisiet un atstājiet zem slēgta vāka vēl 5 minūtes.
Labu apetīti!
avots: sovkusom.ru